fbpx

Театрален спектакъл с наименование “MARE INFINITUM” (Безкрайно море). Събитието е част от поредица театрални продукции, които изследват теми свързани с безкрайността и разширяването на възприятието. В този случай, генератор на безвремие и кристал, разположен под земята, създава портали към измерение без ограничения, а участниците преминават през тях като активни участници и се впускат в интерактивен театрален опит.

Текстът обяснява, че “MARE INFINITUM” е театър на сетивния лабиринт, където посетителите са активни участници и взаимодействат с артистите и инсталациите. Те преживяват индивидуални сетивни изживявания, които са заредени със звуци, обоняние, визуални и вкусови стимули.

Изпълнението се провежда в ограничен брой места, като за участие е необходимо предварително запазване на час и закупуване на билет. Спектакълът се характеризира като високотехнологичен и дълбок, а обратните връзки от предишни изпълнения се описват като изключително положителни и вдъхновяващи. Събитието се провежда в конкретно място – Vertigo Business Tower в София.

Местата са ограничени до 30 души на представление.